Tramp može od drugih država da traži istragu protiv Hilari

Novoizabrani predsednik SAD mogao bi da zamoli ambasadore da zahtevaju od stranih vlada da pokrenu istragu protiv Hilari Klinton.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2016.

10:33

Tramp može od drugih država da traži istragu protiv Hilari
Foto: Gettyimages

U toku predizborne kampanje, Tramp je tražio da specijalni tužilac pokrene istragu protiv Klintonove, a u više navrata je govorio da bi njegova rivalka trebalo da završi iza rešetaka.

Iako je prošle nedelje rekao da neće pokretati tužbu, Tramp bi mogao da urgira na američke ambasadore da od stranih vlada zahtevaju istragu Klinton fondacije.

“Haiti i Kolumbija bi bile demokratski ključevi za ovako nešto zbog novca koji je umešan“, rekao je neimenovani izvor za “Njujork post“.

Ranije su mejlovi koji su procureli iz Fondacije pokazali da su ljudi koji su imali veze sa njom imali i ovlašćenje da primaju federalne fondove nakon razornog zemljotresa.

Takođe, koristi su imali i kolumbijski tajkuni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: