Slavičina borba za decu:Protest ispred vlade, pismo Vučiću

Predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću uručeno je protestno pismo Slavice Burmazović, majke troje dece kojoj je suprug oteo decu i odveo ih u Tursku.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 28.11.2016.

16:26

Slavičina borba za decu:Protest ispred vlade, pismo Vučiću

Slavica Burmazović je protestvovala ispred Vlade Srbije. Protestu su se, kao podrška pridružile žene koje su pretrpele nasilje u porodici, a koje su bile stanovnice Sigurne kuće.

Prema njenim rečima, niko se od državnih institucija nije odazvao njenom apelu, tako da je bila prinuđena da protestnim pismom apeluje na pomoć premijera, Ministarstva pravde i Ministarstva spoljnih poslova.

"Otac je moje troje dece odveo polovinom avgusta prošle godine u Tursku, s tim da im se u zadnjih pet meseci gubi svaki trag", kazala je majka otete dece agenciji Beta. Ona je rekla da su deca oteta, iako su po Haškoj konvenciji pripala njoj.

Na protestu ispred Vlade Srbije je bilo desetak učesnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: