Pernar: Ni prohrvatska, ni prosrpska, već proljudska priča

Hrvatski poslanik Ivan Pernar objasnio zašto sve češće govori o regionalnim temama, jer njegova priča, kako tvrdi, nije prohrvatska ni prosrpska, već proljudska

Izvor: Tanjug

Nedelja, 27.11.2016.

16:47

Pernar: Ni prohrvatska, ni prosrpska, već proljudska priča
Foto: Tanjug, arhiva

"Razlog zašto sam prešao granice svoje zemlje je u tome što moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka, nego proljudska, a ljudi to osete", napisao je Pernar na Fejsbuku.

Kako je naveo, stalno nas uče da gledamo sebe i "svoje", da smo mi najbolji, a drugi najgori, da su svi drugi krivi, a mi nevini.

"Pokušavaju nam prikazati crno beli svet, a svi znamo da svet nije crno beli i da oni koji nas gaze i tlače nisu naši susedi nego klika iz Vašingtona i Brisela", naveo je Pernar i dodao da su oni koji sprovode to "maltretiranje građana naši vlastiti sunarodnici, a ne pripadnici drugog naroda", prenosi regionalna televizija N1.

Ljudima je najteže da prestanu da gledaju iz žablje perspektive i pogledaju iz ptičje, tada bi shvatili ono što trenutno ne mogu, napisao je Pernar koji je poslanik Zzivog zida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: