Dodik: Nikolić zaslužuje još jedan mandat

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je da je aktuelno rukovodstvo Srbije veoma koristan i dobar saradnik Srpske.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 27.11.2016.

12:48

Dodik: Nikolić zaslužuje još jedan mandat
Foto: Tanjug

Osim toga, Dodik je izjavio i da je njihov odnos prema Dejtonskom sporazumu "najbolja mera koja daje mogućnost da se na pravi način kreira politika Srpske", prenosi RTRS pozivajući se na banjalučke medije.

On je, govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji kazao da je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić "čovek koji zaslužuje još jedan mandat".

"Bez želje da se uplićem u unutrašnja pitanja Srbije, mislim da je Tomislav Nikolić kao predsednik Srbije zaslužio da nastavi i dalje", rekao je Dodik.

Prema njegovim rečima, Nikolić je dobro radio posao na mestu predsednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za RS, jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima.

Predsednik Srpske je dodao i da je RS "zagledana u Srbiju, da je voli i da joj je stalo do sve jače i uspešnije Srbije".

"Od toga nikada nećemo odustati, te nas zbog toga ponekad i ponese da možda sebi pribavimo pravo da komentarišemo tamošnja zbivanja. Ja kao predsednik RS to komentarišem sa stanovišta onoga što jeste interes Srpske", zaključio je Dodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: