Sofijin otac:Operacija trajala 10 sati, svaki dan je borba

Otac male Sofije Nikolić koja boluje od teške bolesti saopštio je da je njegova ćerka operisana i da je intervencija trajala deset sati.

Izvor: B92

Petak, 25.11.2016.

16:21

Sofijin otac:Operacija trajala 10 sati, svaki dan je borba

Devojčica od rođenja boluje od anomalija na dušniku i jednjaku i za izlečenje joj je bila potrebna operacija koja je koštala 122.000 evra.

“Svaki dan je dalja borba, za 25 do 30 dana ćemo znati ishod operacije. Hvala na podršci“, napisao je Dejan Nikolić na Tviteru. Sofija od rođenja diše preko ugrađene kanile i hrani se preko trbušnog otvora, a iz svakog zahvata je do sada izlazila kao pobednica i sa osmehom na licu.

Borba za izlečenje male Sofije je stigla i do poslaničkih klupa, kada je poslanik sa liste SNS Marijan Rističević naveo da je akcija prikupljanja novca za njeno lečenje u stvari prikupljanje donacija za kampanju Demokratske stranke, čiji je poslanik Sofijin otac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: