Moskva: Podgorica nije tražila saslušanje dvojice Rusa

Ministarstvo pravde Rusije saopštilo je da od Crne Gore nije dobilo zahtev da sasluša ruske državljane Eduarda Širokova i Vladimira Popova.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2016.

09:21

Default images

Oni su osumnjičeni za pokušaj organizovanja puča tokom nedavno održanih parlamentarnih izbora u toj zemlji, prenosi Sputnjik.

Crnogorski list Pobjeda, objavio je ranije, pozivajući se na navode Ministarstva pravde i Državnog tužilaštva Crne Gore, da je upućen zahtev pravosudnim organima Rusije da saslušaju Širokova i Popova.

Prošle nedelje crnogorski mediji su preneli, pozivajući se na informacije pravosudnih organa, da je crnogorsko Tužilaštvo prvi put navelo imena dvojice Rusa osumnjičenih za pripremu puča tokom parlamentarnih izbora 16. oktobra.

Ambasada Rusije u Crnoj Gori saopštila je da nema podatke o istrazi protiv ruskih državljana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: