Novi Sad: Potraga za majkom koja je ostavila bebu na ulici

Policijska uprava traga za ženskom osobom, za koju se sumnja da je 21. oktobra, oko 10 časova, u Majevičkoj ulici nedaleko od "Betanije" ostavila novorođenče.

Izvor: Veèernje novosti

Četvrtak, 24.11.2016.

07:25

Novi Sad: Potraga za majkom koja je ostavila bebu na ulici

To je javni tužilac okvalifikovao kao krivično delo izlaganje opasnosti, pišu Večernje novosti.

Upućen je poziv građanima koji je prepoznaju da se jave policiji pozivom na telefone 021/512-226 ili 192.

Dečačića ostavljenog u platnenoj plavoj torbi, kome su potom u Dečjoj bolnici, gde je proveo prve dane života, nadenuli ime Srećko, pronašla je Slavica Fejsa, novinarka lista "Rusko slovo".

Kada je došla do zida butika sa dečjom opremom, ugledala je putnu torbu, na kojoj je rajeferšlus bio otvoren.

Sagla se da proveri šta je unutra, a kada ju je otvorila, ugledala je uplakanu bebu, gotovo promrzlu i bez odeće. Pupak joj je bio nestručno vezan pertlom od patika.

Novorođenče je, najpre, predato medicinskom osoblju "Betanije", a zatim je izvesno vreme provelo u Dečjoj bolnici. Veselu i zdravu bebu posle nekoliko dana preuzeli su nadležni u Centru za socijalni rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: