Sudar za sudarom na Gazeli u jutarnjem špicu

Još jedan sudar na mostu Gazela odigrao se oko 8.15, sada u smeru ka gradu, zbog čega su bili teško pristupačni prilazi sa novobeogradske strane.

Izvor: Blic

Sreda, 23.11.2016.

08:10

Default images

"Na mostu Gazela došlo je do još jednog sudara oko 8.15 sati, u srednjoj traci i visini Sava Centra ka gradu. Vozila su se sudarila samo nekoliko minuta nakon što je raščićen prethodni udes", rekli su beogradski taksisti.

Svi prilazi mostu Gazela iz pravca grada bili su blokirani skoro sat vremena zbog lančanog sudara tri automobila oko 7.30 sati, kada su se tri automobila sudarila odmah posle uključenja iz Savske. Povređenih na sreću nije bilo, potvrdili su iz MUP-a.

Kola su već sklonjena u žutu traku, javljaju vozači koji pokušavaju da se probiju kroz gužvu, javlja "Blic".

"Osim Gazele, veće gužve su i na Autokomandi, ali i na autoputu ka Novom Beogradu, što je uobičajeno za jutarnji špic. Veći broj vozila se trenutno kreće i ulicom Jurija Gagarina u oba pravca, te je i tu vožnje nešto sporija", dodaju oni.

Iz GSP-a javljaju da danas neće biti novih izmena u režimu saobraćanja vozila javnog prevoza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: