"Srbija čeka duel Nikolića i Šešelja, Šešelj bi rasturio"

Lider SRS Vojislav Šešelj je najozbiljniji kandidat za predsednika Srbije, uveren je poslanik te partije Nemanja Šarović.

Izvor: Tanjug

Sreda, 23.11.2016.

14:23

On kaže da je bitno da predsednik bude iz opozicione stranke.

Šarović je novinarima u parlamentu kazao da je nerealno da iko osim Šešelja prođe u drugi krug predsedničkih izbora.

"Ako Srpska napredna stranka bude podržala Tomislava Nikolića on će proći u drugi krug i znate da je to duel koji čeka cela Srbija i mislim da bi Vojislav Šešelj rasturio Nikolića u tom drugo krugu, jer je od njega i intelektualno i moralno i na svaki drugi način superiorniji", rekao je Šarović.

Smatra da će ako opet budemo imali predsednika republike iz vladajuće partije taj biti marginalna ličnost "kao Tomislav Nikolić".

Šarović je dodao da radikali i Šešelj imaju sve veću podršku u Srbiji, a kao preporuku zbog čega bi građani trebalo da glasaju za njih naveo je poštovanje iste ideologije u poslednjih 26 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: