Đukić Dejanović: Niko nije beli medved u SPS, pa ni Ružić

Zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je da se statut stanke mora poštovati i da niko neće biti zaštićeni beli medved, pa ni Branko Ružić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.11.2016.

07:45

Đukić Dejanović: Niko nije beli medved u SPS, pa ni Ružić
Foto: Tanjug

"Ružić nema svoju struju u SPS. On je individulac, ali njegova individualnost umela je često da šteti partiji i mi smo smo o tome više puta iskreno i drugarski razgovarali", rekla je Đukić Dejanovć za sutrašnji Danas.

Ona je rekla i da nije upoznata da se sprema kazna za Ružića, ali je istakla da je stav lidera SPS Ivice Dačića da se mora poštovati statut partije.

"Iskreno verujem da je on dušom socijalista i da će i ubuduće sve činiti za partiju, ali svi oni koji u dilemu da li treba da budu u SPS i koji smatraju da o svojim nezadovljstvima treba da govore van partije nisu neophodni SPS-u", rekla je ona.

Đukić Dejanović tvrdi i da SPS nije u rasulu već da samo ima finansijskih poteškoća koje se polako rešavaju.

Upitana da li je Dejan Backović još uvek direktor stranke, ona je odgovorila: "To ćemo još videti. On nije podneo ostavku Izvršnom odboru, meni kao zamenici predsednika, niti predsedniku".

"Mi nemamo nikakvu ostavku u pisanoj formi, niti usmenu verbalizaciju da je to učinio", rekla je Đukić Dejanović .

Prema njenim rečima, možda je Backović, u razgovoru sa zaposlenima komentarisao da mu je pozicija teška, "ali nikakvog konflikta nije bilo".

"Da li će on taj posao raditi i dalje u ovom trenutku ne mogu da kažem", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: