Kako se Obama 2011. podsmehnuo Trampu u Beloj kući

Barak Obama sastao se prvi put s Donaldom Trampom od kada je republikanac izabran za novog predsednika SAD.

Izvor: B92, index.hr

Četvrtak, 10.11.2016.

19:26

Kako se Obama 2011. podsmehnuo Trampu u Beloj kući
Foto: Gettyimages

Mediji su se u međuvremenu pozabavili time da pronađu snimak iz 2011. u kojem Obama na svečanoj večeri u Beloj kući zbija šale povodom Trampovih stavova.

Na godišnjoj večeri u Beloj kući uz brojne novinare prisutni su i mnogi ugledni ljudi iz javnog života, a 2011. među njima je bio i Donald Tramp.

U svom govoru Obama je prvo odlučio da prikaže video-snimak “njegovog rođenja“ kako bi odgovorio na glasine o tome gde je rođen. Na oduševljenje dvorane, Obama je pustio isečak iz crtanog filma “Kralj lavova“.

Ali to je bio samo početak. U nastavku govora, Obama je ismejao Trampova nagađanja, kao i njegovo učestvovanje u rijaliti programima.

“Niko nije ponosniji da se ovo pitanje o mom rođenju stavi sa strane od Donalda. A to je zbog toga što se on napokon može fokusirati na stvari koje su važne, kao na primer, jesmo li lažirali put na Mesec, šta se dogodilo u Rozvelu i gde je Tupak“, rekao je Obama, publika se glasno smejala, a Tramp se kiselo smeškao.

Ovo se dogodilo svega par dana nakon što je Obama zaista objavio dokument o tome da je rođen u SAD, za koji je Tramp tvrdio da ne postoji.

“Kažite šta želite o Trampu, on bi sigurno doneo neku promenu u Belu kuću“, zaključio je Obama i pokazao fotografiju Bele kuće kako bi ona izgledala da je Tramp predsednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: