Dačić: Tramp će doći u Srbiju, siguran sam

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je siguran da će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp posetiti Srbiju.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.11.2016.

09:20

Dačić: Tramp će doći u Srbiju, siguran sam
Foto: Tanjug, arhiva

Dačić je za današnje izdaje lista Blic kazao da je kao predsednik Vlade Srbije 2013. godine razgovarao sa Trampom o investiranju u Srbiju.

"On je vrlo brzo poslao svoju ekipu da ispitaju lokacije za izgradnju hotela, ali tada nijedna nije bila spremna. Šteta što nije napravio hotel u Beogradu jer bi nam to sada bila velika prednost", rekao je ministar.

Komentarišući navode da je susretom sa Trampom "uvredio" ljude koji su u to vreme bili bliski Beloj kući, Dačić je rekao da ga "baš zanima" šta sada misle ljudi koji su ga zbog tog susreta kritikovali.

Dačić je dodao da je Tramp bio "veoma pozitivan" prilikom njihovog susreta 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: