Trampova menadžerka: Istraga o Hilari?Nismo pričali o tome

Menadžerka Trampove kampanje Kelijen Konvej izjavila je za CNN da su Tramp i Klintonova telefonom pričali oko minut i da je njihov razgovor bio “topao“.

Izvor: B92

Sreda, 09.11.2016.

14:28

Trampova menadžerka: Istraga o Hilari?Nismo pričali o tome
Foto: GettyImages

Kako kaže, novi predsednik SAD je svojoj protivnici čestitao na “pameti i žestini“, a ona je njemu čestitala na pobedi.

„Videli smo da smo uspeli da zaštitimo svoju bazu glasača. Znali smo da ćemo u prvim procenama zaostajati. Onda su stvari počele da se preokreću, a cilj je posle bio uzeti ’plavu’ državu ili dve. Procenili smo da je to Pensilvanija i Tramp i Pens su otišli tamo pre izbora... Mislili smo da će poruka tamo uspeti, a poruke Klintonove neće i stvari su počele da se slažu“, navodi ona.

Kako kaže, kada radite za Trampa, pitanje je samo gde dodati još jedan događaj u kalendar.

„On radi 24/7 i pitanje je da li taj čovek spava, ne znamo i dalje“, kaže Kelijen Konvej.

Prema njenim rečima, znali su da će Hilari teško imati preko 45 procenata glasova u državama u kojima je Obama lako imao više od 50 i fokusirali su se na njih.

Na pitanje novinara da li će Tramp odmah postaviti tužioca koji će pokrenuti istragu protiv Hilari Klinton, kao što je najavljivao tokom kampanje, njegova menadžerka izjavila je da nisu pričali o tome.

„Potrebno nam je jedinstvo, to je bila poruka da svi čuju glasno. Tramp će biti predsednik svih Amerikanaca, i onih koji nisu glasali za njega. Pričao je sa Obamom, Klintonovom... Treba da radimo zajedno, nadamo se da i demokrate misle tako.“

„Dajte mu šansu. Kao Obami, kao Klintonu, budite tu za njega. Dajte mu šansu“, dodala je ona za CNN.

Inače, Kelijen Konvej je na početku brojanja glasova, kada stvari za Trampa nisu izgledale tako povoljne, kritikovala zvaničnike Republikanske stranke jer, kako kaže, nikada u potpunosti nisu podržali Trampa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: