Na kladionicama iz keca u dvojku, sigurica na Trampa

Svetske kladionice su oko ponoći maltene proglasile pobedu Hilari, onda su kvote na Trampa počele su da padaju, a sada je Tramp veliki favorit.

Izvor: B92

Sreda, 09.11.2016.

02:22

Na kladionicama iz keca u dvojku, sigurica na Trampa
Foto: GettyImages

“Vilijam Hil” pobedu Hilari procenio je kao zicer – kvota je bila oko jedan, posle nekoliko sati na 1,60, da bi oko četiri posle ponoći porasla na 2,20, a trenutno je na sedam.

Kvota na Trampa išla je u drugom smeru. Prvo je bila između pet i sedam, pa na 2,30, a sada je na 1,10.

Kada smo počeli praćenje rezultata situacija je bila potpuno obrnuta. Kvota na Trampa je bila na oko sedam, a na Hilari oko jedan.

Slično je cenila i kladionica “Ledbrouks”. Prvo su za pobedu Hilari Klinton davali su kvotu od 1,1 do 1,15, a Trampu između pet i sedam. Kvota na Hilari je posle toga bila 1,50, a na Trampa 2,50, da bi se oko četiri posle ponoći uloge promenile - kvota na Trampa je bila 1,50, a na Klintonovu 2,50.

Ta kladionica je potom suspendovala klađenje na to ko će biti novi predsednik SAD.

Dan kada će SAD dobiti novog predsednika će se produžiti do duboko u noć na ovoj strani sveta, u iščekivanju odluke – Hilari Klinton ili Donald Tramp.

Blog u kojem uživo pratimo dešavanja iz SAD možete pratiti - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: