Pucnjava u Arilju, dvoje uhapšeno, zaplenjena marihuana

Policija u Arilju zaplenila je oko 58 kilograma marihune i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćene proizvodnje opojnih droga.

Izvor: Blic, RTS

Nedelja, 09.10.2016.

10:00

Pucnjava u Arilju, dvoje uhapšeno, zaplenjena marihuana
Foto: Tanjug

Kako se navodi u saopštenju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Arilju pronašli su i oduzeli oko 58 kilograma marihune pregledom vozila i pretresom stana.

Uhapšeni su M. M. i B. P. iz Arilja, a po odobrenju tužioca Višeg javnog tužilaštva u Užicu, određena im je mera zadržavanja do 48 sati.

U saopštenju se navodi da je policija sinoć, u okolini Arilja, u neposrednoj blizini zasada maruhuane, pokušala da zaustavi putničko vozilo "sitroen" užičkih registarskih oznaka, u kome su se nalazile dve osobe.

Kako se navodi u saopštenju, vozač se oglušio o naređenje policije i nastavio kretanje u pravcu policijskih službenika s namerom da ih udari, dok je suvozač u ruci držao vatreno oružje upereno u pravcu policije.

Policajci su ispalili po dva projektila iz vatrenog oružja u pravcu vozila u nameri da odbiju napad od sebe.

Vozilo je nastavilo da se kreće, a potom se prevrnulo, a osobe iz vozila su se udaljile u nepoznatom pravcu.

Pregledom vozila, policija je pronašla devet stabljika biljke marihuane ukupne težine oko 12 kilograma.

Takođe, pretresom stana i drugih prostorija osoba za koje se sumnja da su pripadnici kriminalne grupe, kod M. M. (29) iz Arilja pronađeno je 39 stabljika marihuane, težine oko 46 kilograma.

O događaju je obavešten tužilac Višeg javnog tužilaštva u Užicu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Užice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: