Ujutru ponegde slab mraz, dan oblačan, uveče moguća kiša

U Srbiji će ujutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazem, u nižim predelima s maglom ili niskom oblačnošću, najavio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

Izvor: B92

Subota, 29.10.2016.

01:00

Ujutru ponegde slab mraz, dan oblačan, uveče moguća kiša
Foto: Tanjug, arhiva

Tokom dana biće malo do umereno oblačno, na jugu s dužim sunčanim intervalima, a slaba kratkotrajna kiša padaće uveče i tokom noći ponegde u brdsko-planinskim predelima.

Severozapadni vetar će biti slab do umeren, a na istoku i u planinskim predelima povremeno jak. Najniža temperatura od minus 2 do 6 stepeni, a najviša dnevna od 12 do 15.

U Beogradu vreme će danas biti umereno oblačno, suvo i malo toplije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura od 1 do 4 stepena, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

Meteorološka situacija može relativno povoljno uticati na hronično obolele i osetljive osobe. Izvesna opreznost se u jutarnjim satima savetuje osobama s disajnim tegobama. Moguća je glavobolja u blažoj formi.

Preporučuje se boravak napolju, uz umerenu fizičku aktivnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: