Gužve se iz centra BG "preselile" na mostove

NAkon gužve u centru Beograda zbog prolaza stranih delegacija, zastoji su na Gazeli, kao i u okolini Sava centra, javljaju taksisti "Beogradskog taksija".

Izvor: Blic

Petak, 28.10.2016.

19:00

Gužve se iz centra BG
Foto: B92, arhiva

"Kolone vozila su na mostu Gazela u oba pravca, a intenzitet saobraćaja pojačan je i na Brankovom mostu". rekli su dispečeri.

Gužve su i u ulici Jurija Gagarina, kao i od Autokomande do Bulevara Oslobođenja.

Kako je "Blicu" potvrdio GSP dispečer, u poslednjih sat vremena tramvaji koji su bivali naizmenično zaustavljani zbog prolaska makedonske delegacije, sada saobraćaju normalno.

Uobičajeno je pojačan saobraćaj na auto-putevima i većini frekventnijih puteva, a posebno na izlazima iz većih gradova, te Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da budu strpljivi i ne ulaze u rizična preticanja, ili obilaženja kolona i da drže veće odstojanje između vozila.

Na naplatnim rampama pojačan je intenzitet saobraćaja, ali trenutno bez dužih zadržavanja od 10 minuta.

Više pažnje biće potrebno i na onim deonicama na kojima je usled radova promenjen uobičajeni režim saobraćaja, navodi Auto-moto savez Srbije i apeluje na vozače da poštuju postavljene saobraćajne znake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: