VN: Ortoped koji je lečio preminulog dečaka opet na odmoru

Posle samo jednog dana pošto se vratio na posao, ortoped dr Dobrivoje Bojanić ponovo ne radi - saznaju "Večernje novosti".

Izvor: B92

Petak, 28.10.2016.

10:51

VN: Ortoped koji je lečio preminulog dečaka opet na odmoru
Getty Images

Loznicom je prostrujala vest o tome kako ga je, navodno, suspendovao vršilac funkcije direktora Opšte bolnice dr Zoran Kovačević, međutim, potvrdu toga nismo uspeli da dobijemo.

Portparol Opšte bolnice u Loznici Dragana Vasiljević za beogradski list je izjavila da je dr Zoran Kovačević, v. d. direktora Opšte bolnice, procenio da je za Bojanića najbolje da - iskoristi godišnji odmor, kao i da nije istina da ga je suspendovao.

Da podsetimo, dr Bojanića roditelji Radenka Nikodinovića (8), iz Kozjaka, koji je 8. oktobra preminuo od sepse zbog komplikacija nastalih posle preloma ruke, smatraju odgovornim za smrt deteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: