Užice: Mladić "pao" posle šest pljački za dva dana

Policija u Užicu uhapsila je J. M. (18) iz Kosjerića koji je od od preksinoć do danas popodne izvršio šest pljački u Užicu, piše “Blic”.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.10.2016.

19:27

Užice: Mladić

Kako navode, serija pljački započeta preksinoć u prodavnici u naselju Carina okončana je danas pošto je J. M. po istom scenariju - sa fantomkom na glavi i nožem u ruci upao u prodavnicu pekarskog preduzeća "Sreten Gudurić" na Rakijskoj pijaci.

Od radnice je oteo oko 10.000 dinara, a sa plenom je pobegao niz Ulicu Nikole Pašić, ali je kasnije pronađen i uhapšen.

Njegove mete u dvodnevnom razbojničkom pohodu bile su prodavnice, zlatara, menjačnica, čak i frizerski salon, iz kojih je krao novac, mobilne telefone, računare, zlatan nakit...

Tinejdžeru iz Kosjerića na teret se stavljaju i dve krađe - jedna u zanatskoj, druga u trgovinskoj radnji u koje je upao u trenucima kada u radnjama nije bilo nikoga.

Policija je saopštila da je većina ukradenih stvari pronađena i da će osumnjičeni mladić biti predat Osnovnom tužilaštvu u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: