Prokuplje: Misteriozna smrt taksiste, pronađen u svom autu

Na izlazu iz Prokuplja u delu Đurevačkog naselja pronađen je mrtav taksista Milovan Đ. (64) iz Prokuplja u svom automobilu marke ”mercedes“ .

Izvor: B92, prokupljenadlanu.rs

Četvrtak, 27.10.2016.

10:27

Default images
freeimages.com

Kako piše portak prokupljenadlanu.rs, prethodno je njegova supruga Dragana prijavila nestanak, a automobil i bezživotno telo u njemu, pronašao je vlasnik parcele na kojoj je bio parkiran.

U Višem tužilaštvu u Prokuplju potvrdili su da su obavešteni o slučaju, ali da je za sada samo policija izlazila na lice mesta.

Nezvanično se saznaje da nema tragova nasilja, pa se sumnja na prirodnu smrt, ili samoubistvo.

“On vozi noću i kada prekjuče (sreda) ujutro nije došao kući supruga je prvo zvala njegove kolege, a zatim je oko 14 sati prijavila nestanak policiji. Baš mu je tog dana bio rođendan. Krenuli smo u potragu, ali ga je pronašao vlasnik parcele u kojoj je bio parkiran, pa je prijavio policiji”, kaže prijatelj Milovana Đ.

Iako se ispituju sve okolnosti, tek će se po završetku obdukcije utvrditi tačan uzrok smrti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: