Moskva: Ako nam Vašington pooštri sankcije...

Moskva je saopštila da će sprovesti “seriju mera“, ukoliko Vašington odluči da joj pooštri sankcije zbog bombardovanja sirijskog grada Alepa.

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2016.

12:33

Default images

Rusija je obećala da će na sve akcije SAD odgovoriti simetričnim merama, rekao je zamenik šefa diplomatije Sergej Rabjakov.

“Politika sankcija Amerike prema Rusiji traje već dugo. Mi smo ovaj period iskoristili kako bismo napravili neka istraživanja i pripremili seriju mera koje će biti primenjene ako sankcije prema nama budu pojačane“, naveo je Rabjakov.

Zvanični Vašington je u nekoliko navrata optuživao Moskvu zbog akcija njene vojske u sirijskom gradu Alepu.

U pojedinim izjavama je navođeno da je ruska strana počinila ratne zločine i zaprećeno je novim sankcijama, pored onih koje su i dalje na snazi, a koje su uvedene po izbijanju rata u Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: