Noć u BG: Dva udesa, povređene dve osobe

Na beogradskim ulicama protekle noći dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređene dve osobe, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2016.

07:32

Noć u BG: Dva udesa, povređene dve osobe
Tanjug

Mladić (22) je pao sa motora oko 23.30 u Ulici Milana Rakića na Zvezdari i zadobio lakše povrede zbog kojih je prevezen u Urgentni centar, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu noćas oko 00.50 na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića lakše je povređen mladić (28), zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 117 puta, od kojih 21 put na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari i alkoholisane osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: