Uhapšen klovn sa sekirom u Varaždinu, pod maskom bio...

U Varaždinu je uhapšen klovn u nedelju u popodnevnim satima, javlja E-Varaždin.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

14:43

Uhapšen klovn sa sekirom u Varaždinu, pod maskom bio...
Foto: GettyImages

Klovn je bio obučen u prugasto odelo, nosio je kapu dvorske lude na glavi, mahao je velikom sekirom i tako plašio građane.

Nakon hapšenja ustanovljeno je da je reč o maloletnoj osobi, prenosi Index.hr.

Podsetimo, bizarni trend odevanja u klovnove iz sveta je stigao i u Hrvatsku. U više odvojenih slučajeva zabrinuti građani su poslednjih dana prijavljivali policiji klovnove. Policija je izdala saopštenje kojim poziva ljude da obaveste policiju ukoli ugledaju klovnove i sami ne preduzimaju ništa.

Protekle nedelje dubrovačka policija intervenisala je u predgrađu Mokošica nakon dojave o dva klovna koji plaše ljude pored osnovne škole i tada je utvrđeno da je reč o deci mlađoj od 14 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: