Vučić:Visoki funkcioner UKP davao podatke stranim službama

Visoki funkcioner Uprave kriminalističe policije odavao je operativne podatke stranim službama i protiv njega se vodi postupak, kaže premijer Aleksandar Vučić.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 24.10.2016.

21:02

Vučić:Visoki funkcioner UKP davao podatke stranim službama
Tanjug

"Upravo se vodi postupak, što znači da imamo svu istinu, pitanje je samo da li će tužilac da proceni da je predmet pritvorski ili ne. Ali, ne mislim da je pritvor važan, već okončanje postupka", rekao je Vučić na vanrednoj sednici Biroa za koordinaciju sližbi bezbednosti, na kojoj je razmotren i pojačan rad stranih obaveštajnih službi u Srbiji.

Premijer je govorio i o tome da su zabeležene značajne aktivnosti stranih obaveštajnih službi, kao i da dokumenti sa obradama Uprave kriminalističke policije završavaju u stranim rukama.

“Što se tiče Vlade Srbije, dok sam ja premijer Vlada će voditi politiku nezavisne Srbije. Ovo je zemlja građana Srbije, Srba i pripadnika svih drugih nacija. Tako ćemo svoju zemlju i da čuvamo“, rekao je Vučić.

Kako kaže, nadležni organi ustanovili su u Srbiji pojačano dejstvo sa većim brojem pripadnika različitih obaveštajnih agencija i sa istoka i sa zapada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: