AMSS: Pazite na mokre kolovoze i odrone

AMSS upozorio je vozače na mokre kolovoze, kao i na opasnost od mogućih odrona na putevima pored Ibra i Drine, u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

Izvor: B92

Subota, 22.10.2016.

09:12

Default images
Foto: Thinkstock

AMSS upozorava vozače i da voze opreznije na Đerdapskoj magistrali, na putevima kroz stenske useke, kao i onim koji vode u planinske predele.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno nema zadržavanja dužih od 15 do 20 minuta.

"Prvi dan vikenda uvek donosi nešto veći broj vozila i pojačani saobraćaj na važnijim i frekventnijim putevima, ali i na auto-putevima na kojima se trenutno ne čeka duže od desetak minuta za naplatu putarine", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da je planirana potpuna obustava saobraćaja zbog planiranih radova u tunelu "Straževica" na obilaznici oko Beograda (na državnom putu I A reda broj 1, autoput E-75, deonica Sektor-V), od danas u 21 čas do nedelje 23. oktobra do 5.00 ujutru.

Za vreme obustave saobraćaja vozači mogu da koriste alternativni put koji vodi od Kružnog puta preko Rakovice, Resnika i Bubanj Potoka.

Od danas od 7.00 do 17.00, na delu državnog puta IB reda broj 34, deonica Donji Milanovac-Tekija, kod mesta Golubinje, trajaće radovi na sanaciji klizišta.

Za vreme radova saobraćaj će se odvijati u jednom smeru, Donji Milanovac - Kladovo, naizmeničnim propuštanjem vozila (regulisano semaforskom signalizacijom). Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom i trajaće 110 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Zbog pokretanja klizišta Rošci, na državnom putu IIB reda broj 355, deonica Šiljkovica-Rošci, na snazi je obustava saobraćaja za sve kategorije vozila. Završetak radova očekuje se do kraja oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: