Najezda klovnova u Hrvatskoj ne jenjava, deca u šoku

Hrvatski mediji pišu da je na području splitsko-dalmatinske policijske uprave policija imala dve dojave o klovnovima koje je shvatila vrlo ozbiljno.

Izvor: B92

Petak, 21.10.2016.

15:27

Najezda klovnova u Hrvatskoj ne jenjava, deca u šoku
Foto: GettyImages

U Trilju je jedan učenik prijavio da je video klovna koji je otišao u šumu, piše Index.hr. Policija je odmah krenula u potragu za klovnom.

Deca su ostala u šoku, jednom je navodno i pozlilo, javlja hrvatski portal. Policija je potvrdila da im je dojavljeno da je učenik u 11.47 sati video klovna kako stoji ispred škole i zatim beži u šumu.

Drugu dojavu o klovnovima policija je imala juče po podne, javili su im da je klovn viđen na području Svetog Kaja. Pregledali su navedeno područje i razgovarali s meštanima, ali klovnu nisu ušli u trag.

Podsetimo, nakon SAD, najezda klovnova koji plaše i napadaju ljude zahvatila je i Evropu, a prerušene osobe počele su da se pojavljuju i na Balkanu. Dvojica dečaka starih 13 i 14 godina uspeli su u ponedeljak uveče da pobegnu osobi maskiranoj u klovna koja je pokušala da ih uhvati u Kninskoj ulici na osječkim Uskim njivama. Hrvatska policija juče je izdala hitno saopštenje povodom slučaja pojavljivanja klovnova. Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: