Komunalna policija: Poziv građanima za pomoć u radu

Odeljenje komunalne policije u Valjevu pozvalo je građane da svojim prijavama, predlozima, peticijama daju aktivno učešće u radu te policije.

Izvor: Tanjug

Petak, 21.10.2016.

13:40

Komunalna policija: Poziv građanima za pomoć u radu

Kako se navodi u saopštenju, prilikom obavljanja poslova iz svoje nadležnosti, odeljenje komunalne policije posebno bi trebalo da se oslanja na saradnju sa građanima i da se predstavi u ulozi dobrog komšije svih građana Valjeva.

Saopšteno je i da je u skladu sa Zakonom o komunalnoj policiji, obrazovana Komisija za rešavanje pritužbi na rad komunalne policije, čiji je predsednik odbornik Milan Gajić.

Za sve prijave, predloge, peticije, kao i pritužbe na rad komunalne policije u Valjevu, građani se mogu obratiti pisanim putem, elektronskom poštom, telefonom ili dolaskom u prostorijama odeljenja komunalne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: