Guzenbauer: Imate premijera koji radi najviše od svih

Bivši austrijski kancelar Alfred Guzenbauer poručio je na proslavi rođendana SNS, da mu je čast što je tu, a da kao i svaki gost domaćinu treba nešto da poželi.

Izvor: Tanjug

Petak, 21.10.2016.

22:33

Guzenbauer: Imate premijera koji radi najviše od svih
Tanjug

Kako je rekao, Srbiji želi da nastavi svoj uspešni put ekonomskog rasta, prosperiteta i boljitka.

Guzenbauer je naveo da mu je želja da, kako je ocenio, u ovim turbulentnim danima u svetu, Srbija bude ono što je i sada - sidro stabilnosti i da bude vodilja i Evropi i svetu u tom smislu.

On je poželeo Srbiji da postane članica Evropske unije.

“Imate premijera koji radi najviše od svih. Prvi je ujutru na poslu, poslednji sa njega odlazi. Vi ste veoma srećni, zato što na čelu vase partije imate takvog premijera”, rekao je Guzenbauer, koji je dodao da Vučić ima viziju uspešne i prosperitetne Srbije.

Potpredsednik naprednjaka Milenko Jovanov poručio je da SNS u tri reči definišu rad, odgovornost i rezultat.

“Izabralli smo rad umesto praznih priča, lažnih obećanja, lenčarenja, odgovornost od koje ne bežimo, odgovornost za odluke koje donosimo, a koje su najbolje za Srbiju”, rekao je Jovanov.

On je istakao da SNS ima rezultate koji će ostati iza njih i dodao da je malo onih koji bi pristali da se njihov rad i odgovornost mere upravo postignutim rezultatima.

“Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću što je te tri premise izvukao iz zapećka i postavio ih na pijadestal, da nam budu ideja vodilja”, poručio je Jovanov.

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović istakla je da je da se građanima vratila nada i da se otvaraju firme koje ponovo rade.

Za sve što je SNS učinila za Srbiju, Smederevo i Železaru, zahvalio je i radnik Železare Milorad Živanović, koji je poručio da radnici te čeličane dati sve od sebe da ona bude jedna od najjačih u Evropi.

“Da naša deca ne kreću iz početka, već da im ostavimo zemlju u kojoj se radi i lepo živi”, zaključio je Živanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: