Vučić: SNS – uvek najbolje odluke za Srbiju

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je na obeležavanju osam godina od osnivanja partije da je ona najorganizovanija stranka u Srbiji.

Izvor: Beta

Petak, 21.10.2016.

19:42

Vučić: SNS – uvek najbolje odluke za Srbiju
Tanjug

On je istakao i da će ta stranka uvek donositi najbolje odluke za Srbiju.

"SNS se razlikuje od drugih, donosićemo najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju. Tako smo se ponašali, tako ćemo se ponašati", rekao je Vučić na obeležavanju jubileja u Smederevu.

On je kazao da je SNS pokrenula "sve ono što drugi nisu smeli".

"Kada smo donosili teške i ne uvek popularne odluke imali smo hrabrosti da kažemo narodu zašto mislimo da je to u njegovom interesu", rekao je Vučić.

On je dodao da će Srbija, dok je on premijer Srbije i predsednik SNS, imati "jednu politiku".

"Mi imamo samo jednu stolicu - zove se Srbija. Naš je posao da brinemo o Srbiji. Sit sam podela na Ruse, Amerikance, ovakve onakve", rekao je Vučić.

On je dodao da želi da poštuje interese Srbije i da se bori "za svoj narod".

"Imamo ljubav samo prema svojoj zemlji, nalazimo se na evropskom putu, uradićemo sve da postanemo punpravan član EU, ali dok sam predsednik Vlade nećemo uvoditi sankcije Rusiji", rekao je Vučić.

On je dodao da mediji i danas loše pišu o njemu, ali da "ne želi da im plaća reket" da bi dobro pisali o njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: