Sumnjiv predmet u londonskom metrou, izvedena eksplozija

Britanska policija izvela je kontrolisanu eksploziju sumnjivog predmeta, pronađenog na jednoj od stanica londonskog metroa.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2016.

23:46

Default images

Policija je saopštila da su pripadnici jedinice zadužene za borbu protiv terorizma otvorili istragu o ovom slučaju, prenosi Rojters.

Navodi se da je policiju pozvalo železničko osoblje koje pronašlo predmet u vozu, koji je bio na metro stanici Nort Grinvič, u blizini finansijske oblasti Kaneri Vorf i O2 arene.

"Kontrolisana detonacija je izvedena kako bi se osigurala bezbednost, a pripadnici londonske Komande za borbu protiv terorizma preuzeli su vođenje istrage", saopštila je policija i dodala da je metro stanica, koja je evakuisana u međuvremenu otvorena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: