Duraković:Načelnik sam Srebrenice dok izborni proces traje

Načelnik Srebrenice u tehničkom mandatu Ćamil Duraković je u kratkom obraćanju medijima poručio da je još načelnik Srebrenice, jer "izborni proces nije okončan"

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2016.

21:34

Duraković:Načelnik sam Srebrenice dok izborni proces traje

"Žalim zbog dela federalnih medija (BiH) koji su me delegitimisali. Ponavljam da sam ja još načelnik Srebrenice dok se izborni proces ne okonča. Ja sam se na prošlim izborima kandidovao kao nezavisni kandidat za načelnika Srebrenice, uz podršku probosanskih stranaka", rekao je Duraković, a preneo N1.

Duraković, gubitnik na proteklim lokalnim izborima od srpskog kandidata Mladena Grujičića, predao je zahtev CIK-u BiH za ponovno brojanje glasova u toj opštini.

Duraković, koji se ne miri za porazom na lokalnim izborima u Srebrenici, u društvu advokata Nedima Ademovića predao je zahtev Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Duraković je predao zahtev za ponovno brojanje glasova na svim redovnim biračkim mjestima u Srebrenici, kao i glasove pristigle putem pošte.

Predsednik Glavnog odbora SDA Halid Genjac, rekao je ranije danas da će CIK-u uputiti zahtev za ponovno brojanje glasova u Srebrenici.

Inače, danas ističe rok za odnošenje žalbi i zahteva za ponovno brojanje glasova s lokalnih izbora koji su održani 2. oktobra, preneo je sarajevski portal klix.ba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: