Danas presuda za pokušaj otmice devojčice u Beogradu

Presuda za pokušaj otmice dvogodišnje devojčice u beogradskom naselju Braće Jerković biće objavljena danas u Specijalnom sudu u Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2016.

08:08

Danas presuda za pokušaj otmice devojčice u Beogradu

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je da sud izrekne kazne od po 10 godina zatvora za troje Francuza zbog otmice trogodišnje Maše Prenković 13. marta 2015. godine, dok su branioci tražili oslobađajuće presude.

Za otmicu devojčice optuženi su Sebastijan Branšu, njegova supruga Gorin Aleksis Sandrin Branšu, i njena ćerka iz prvog braka Emerin Ulije Kristel.

Sebastijan Branšu nije do sada iznosio odbranu već se branio ćutanjem, dok su drugooptužena, njegova supruga Gorin Aleksis Sandrin Branšu i njena ćerka Emerin Ulije Kristel tvrdile da nisu znale ništa o otmici deteta i krivicu prebacile na Sebastijana.

Danas će biti izrečena prvostepena presuda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: