Dačić: Ne može da se ruši Vučić, a da se ne ruši Dačić

Ivica Dačić je, povodom izjave Ružića da ne ruši Dačića već da je izazov da se bori protiv najjačeg u zemlji, rekao da je za njega takva poruka neprihvatljiva.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2016.

19:57

Dačić: Ne može da se ruši Vučić, a da se ne ruši Dačić
Foto: Tanju, arhiva

Lider SPS je dodao da "ne može da se ruši Vučić, a da se ne ruši Dačić".

Jer, mi smo zajedno i mislim da ćemo biti još dugi niz godina, pošto nemam šta da zamerim Vučiću oko državne i nacionalne politike na kojoj smo radili zajedno", rekao je lider socijalista u emisiji Pravi ugao RTV-a.

Dačić, koji je potpredsednik vlade i šef diplomatije, naveo je da će insistirati na jedinstvu politike SPS-a, a da su svi stranacki funkcioneri odrasli ljudi i da svako bira svoje postupke.

"Ja sam mu (Ružiću) zamerio i to sam mu i rekao, ali mislim da ovo ne treba da se rešava statutarnom komisijom, već će sledeća stvar tu biti kadrovske promene koje ću predložiti ako se ovakve stvari nastave", najavio je on.

"Meni zameraju da sam previše mek...Moraju se uspostaviti pravila ponašanja koja važe u svim stankama, jer tako mora da bi funkcionisalo. Kad na fudbalski teren uđu dve ili tri lopte, prekida se utakmica", kazao je Dačić.

Podsetimo, funkcioner SPS-a Branko Ružić rekao je za "Nedeljnik" da mu nije izazov da ruši Dačića već da se bori protiv nekog ko je jak, a ne protiv nekog ko mu je saborac.

"A zna se ko je najjači u zemlji", dodao e Ružić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: