Melanija stala u odbranu Trampa: Sirov jeste, ali oni lažu

Melanija Tramp stala u odbranu svog supruga, republikanskog kandidata za predsednika SAD, nazvavši lažima optužbe protiv njega za seksualno uznemiravanje žena.

Izvor: B92

Utorak, 18.10.2016.

09:16

Melanija stala u odbranu Trampa: Sirov jeste, ali oni lažu
Foto: GettyImages

Ona je rekla da je Donald Tramp bio "naveden na muške razgovore" na snimku iz 2005. godine, javlja CNN.

"Verujem svom suprugu", rekla je Melanija u prvom intervjuu otkako se njen suprug suočava s takvim optužbama, nakon što su američki mediji objavili snimak od pre 11 godina na kojem on iznosi nepristojne komentare o svom seksualno agresivnom ponašanju prema ženama.

Melanija za svog supruga priznaje da je "sirov, krajnje realan i da će uvek reći ono što mu je na umu", pri čemu se ponekad ponaša kao "veliki dečak", ali ističe da ona zna da Tramp poštuje žene kao "ljubazan čovek, džentlmen koji podržava žene ohrabrujući ih da ostvare svoje snove, a i mnoge je zaposlio".

"Sada se brani jer je reč o lažima", kaže Melanija, tvrdeći da je sve to organizovala opozicija i postavljajući pitanje da li su oni proverili o kakvim je ženama tu reč jer, kako navodi, oni ne raspolažu nikakvim činjenicama.

Melanija Tramp ističe da nikada ranije nije čula svog supruga da koristi reči kakve je izgovorio na snimku iz 2005.

"Zato sam i iznenađena, jer se on ne izražava na takav način i privatno nikada tako nešto nije rekao", objašnjava supruga republikanskog predsedničkog kandidata.

Ona ukazuje i da je sporni snimak samo zvučni dok su, kako primećuje, kamere bile isključene, a pri tom se pita da li je Tramp uopšte znao da je mikrofon bio uključen kada je gostovao u emisiji NBC "Akses Holivud" koju je vodio Bili Baš.

Melanija kaže da je Tramp sa Bašom tada počeo razgovor na "muške teme" pri čemu je "voditelj naveo Trampa da izgovori nepristojne reči".

"Rekla sam suprugu da je takav jezik neprimeren i neprihvatljiv. I bila sam iznenađena, jer ga takvog ne poznajem", kaže Melanija, prvi put ustavši u odbranu Donalda Trampa otkako su "Vašington post" i NBC objavili snimak s njegovim raskalašnim opaskama o ženama.

Melanija Tramp je saglasna sa tvrdnjom američke prve dame Mišel Obame da je ljubljenje ili dodirivanje žena bez njihovog pristanka seksualni napad, ali ukazuje da bi svaki napad trebalo da bude predmet sudskog spora.

"A optužiti muškarca ili, možda, ženu bez dokaza je štetno i nepravedno", smatra Trampova supruga, ističući da ne bi opisala ono što je Tramp rekao na snimku kao seksualni napad.

Ona ukazuje da se Tramp izvinio za primedbe sa snimka i da je izvinjenje prihvatila.

"Nadam se da će izvinjenje primiti i američki narod. To se dogodilo pre mnogo godina. Sada nije takav", zaključuje Melanija Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: