Đukanović: O Dikiću znam samo iz medija / VIDEO

Premijer Crne Gore Milo Ðukanović izjavio je da o hapšenju Bratislava Dikić poseduje ista saznanja koja su se već pojavila u medijima.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 16.10.2016.

12:36

Đukanović: O Dikiću znam samo iz medija / VIDEO
Tanjug

On očekuje da će parlamentarni izbori danas proteći u mirnoj i regularnoj atmosferi.

"Ne očekujem večeras nikakve incidente", rekao je Ðukanović.

Na pitanje novinara kakao komentariše hapšenje grupe koja je planirala da danas izvrši terorističke akcije u Crnoj Gori, a na čijem je čelu bivši šef srpske žandarmerije Bratislav Dikić, on je rekao da raspolaže istim saznanjima koja su se već pojavila u medijima i da je u završnoj fazi priprema saopštenja kojom će se oglasiti državni organi.

Ðukanović je nakon što je glasao rekao da očekuje pobedu svoje DPS, a da će nakon prebrojavanja glasova biti razgovora i o budućoj saradnji sa drugim strankama.

Grupa od 15 osoba, među kojima se nalazi i bivši komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, uhapšena je u okolini Podgorice, nezvanično saznaje B92.

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović nije hteo da komentariše noćašnje hapšenje bivšeg šefa srpske žandarmerije Bratislava Dikića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: