Blic: Komunalna policajka uhvaćena u krađi u prodavnici

Komunalna policajka A. Đ. iz Kraljeva uhvaćena je kako krade sveže meso i suhomesnate proizvode u marketu u Kraljevu, navodi “Blic”.

Izvor: Blic

Subota, 15.10.2016.

10:02

Blic: Komunalna policajka uhvaćena u krađi u prodavnici

Kako navode, u dopisu ovog marketa koji je poslat načelniku Gradske uprave u Kraljevu oni traže da "pošto se radi o krađi, ne žele da policajka prođe nekažnjeno za ovaj sraman čin".

Uz pismo je dostavljena i izjava radnika kao i kopije bar kodova koje je A.Đ. skinula sa mesa i tako pokušala da prođe neprimećeno pored kase.

Beogradski list ističe da je komunalna policajka je pre nekoliko dana uhvaćena kako sa mesa i mesnih prerađevina skidala bar-kodove, bacala ih, a meso stavljala u službenu torbu.

Žena je kada došla policija privedena na saslušanje.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić rekao je za “Blic” da je upoznat sa ovim slučajem, ali da će se o detaljima i sprovođenju unutrašnje kontrole baviti načelnici Gradske uprave i Komunalne policije u Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: