AMSS: Dobri uslovi za vožnju, oprez zbog vetra

Na putevima u Srbiji uslovi za vožnju prvog dana vikenda su dobri, ali se zbog jakog vetra i moguće kiše vozačima savetuje oprez, saopštio je AMSS.

Izvor: B92

Subota, 15.10.2016.

08:54

Default images
Foto: Thinkstock

Dodatan oprez preporučuje se na deonicama kroz useke i klisure, jer temperaturne razlike dovode do čestih odrona.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Od danas do 30. oktobra, na putu Barajevo - Baćevac radiće se na sanaciji kolovoza, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Zlatibor - Vodice, kod skretanja za Ribnicu za danas od 09.00 do 13.00, najavljeni su radovi na asfaltiranju kolovoza, a saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem.

Zbog izgradnje nadvožnjaka na južnom kraku Koridora 10 (Vranje-Bujanovac-GP Čukarka sa Makedonijom) koji prelazi preko budućeg autoputa, na deonici između Srpske Kuće i Levosoja od 13. oktobra preusmeren je saobraćaj novoizgrađenom devijacijom.

Usled radova na sanaciji klizišta i dalje je na snazi obustava saobraćaja na deonici Ub - Koceljeva, u opštinama Mionica i Koceljeva. Saobraćaj se za vreme radova odvija alternativnim putnim pravcem.

Radovi na sanaciji klizišta u mestu Špijunovići na putu između Kremana i Mokre Gore, uslovili su usporeno odvijanje saobraćaja uz naizmenično propuštanje vozila. Očekuje se da radovi budu završeni 20. oktobra.

Do 15. novembra saobraćaj će biti obustavljen na putu Perlez - Kovačica, preko mosta kod Farkaždina zbog radova na rehabilitaciji mosta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: