Jelena Milić: Možda se kandidujem za predsednika Srbije

Direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić objavila je na Fejsbuku da ozbiljno razmislja da se kandiduje za predsednika Srbije.

Izvor: B92

Subota, 15.10.2016.

13:04

Jelena Milić: Možda se kandidujem za predsednika Srbije
Foto: Tanjug

Kako kaže, veruje da više može da otvori vrata na Zapadu nego Vuk Jeremić.

"Da bar u prvom krugu otvorim teme EU-NATO saradnje, odnosa EU prema Rusiji, o tome da ćemo opet ostati na suprotnoj strani istorije. Dakle, teme koje očito foto robot nestranačkog kandidata 'opozicije' nece smeti da otvara", navela je Milićeva.

Ona je istakla da nikad nije bila kandidat, pa ni deo civilnog društva u širem smislu i dodala da joj je veoma smešteno što u REM ima 'predstavnik civilnog društva".

"Umem i mogu da otvorim na političkom Zapadu više vrata nego Vuk Jeremić", istakla je Milićeva i navela da bi na predsedničkim izborima, koji se održavaju sledeće godine, bila "svoj kandidat" i kandidat svojih socioliberalnih ubeđenja.

Milićeva je takođe navela svoju kratku biografiju, rekavši da ima 52 godine, da je majka dvoje dece i uskoro akademski građanin, kao i da je platila sve parking kazne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: