Tramp o novim optužbama: Te žene su bolesne

Još dve žene optužile su Donalda Trampa za seksualne napade, a republikanski kandidat za predsednika SAD je sve njih nazvao “bolesnim“.

Izvor: B92

Petak, 14.10.2016.

21:40

Tramp o novim optužbama: Te žene su bolesne
Foto: Gettyimages

Kristin Anderson je za “Vašington post“ navela da ju je Tramp jednom u toku 90-ih uhvatio za suknju u jednom klubu u Njujorku, dok je Samer Zervos navela da se napad dogodio u Los Anđelesu.

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp rekao je da je više od deset žena koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje “bolesno“.

On je na skupu u Grinsboru u Severnoj Karolini, rekao da se te žene foliraju i da većinu njih nikada nije ni upoznao.

“Nemam ideju ko su one. Nemam ideju. Ti ljudi su bolesni“, rekao je Tramp, prenosi “Independent“.

Uprkos tome što njegovi saradnici u partiji pokušavaju Trampa da vrate na pravi kurs kako bi govorio u kampanji o ekonomiji, trgovini i zapošljavanju, Tramp je insistirao na tome da govori o optužbama koje su mu prikačene.

On je optužio i magazin “Pipl“ i novinarku Natašu Stejnof, koja je navela da ju Tramp seksualno napao kada je trebalo da sa njim uradi intervju, rekavši da ona želi besplatan publicitet i upitao zašto to nije iznela u javnost pre deset godina.

“Ona je lažov. Proverite njen Fejsbuk profil i shvatićete“, rekao je Tramp.

“Njujork Tajms“ je objavio priču Džesike Lids koja tvrdi da ju je Tramp “zgrabio kao oktopus“ kada je sedela pored njega u avionu.

Tramp tvrdi da su svi navodi fikcije i da je to način da se birači odvrate od onoga što objavljuje Vikiliks o Hilari Klinton.

“Ovo je neverovatno. Čak i mala istraga bi pokazala da su te istrage netačne“, naglasio je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: