Život priča: "Medijske i druge istine" večeras na TV Prva

Tatjana Vojtehovska razgovaraće u emisiji "Život priča" sa Jugoslavom Petrušićem, čovekom čiju je likvidaciju tražio Slobodan Milošević.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.10.2016.

09:00

Život priča:

Petrušić je u medijima optužen da je hteo da ubije Miloševića, u samici je proveo 367 dana. Dok su i domaći i strani mediji uveliko izveštavali o čoveku koji je pripremao atentat na Miloševića, Petrušić nije znao da mu se na teret stavlja pokušaj atentata na tadašnjeg predsednika SRJ.

17 godina kasnije, on se i dalje sudi sa državom. U predmetu se ne spominje atentat na Slobodana Miloševića. To je bila optužba samo u medijima, jer je tadašnjem režimu tako odgovaralo da vodi predizbornu kampanju.

Kakao mediji manipulišu istinom zarad nečijih interesa i kako su interesne grupe u stanju da naprave paralelnu stvarnost koristeći medije zarad ostvarivanja nekih svojih ciljeva, kao i koja je cena medijskih manipulacija i koliko one koštaju zbog posledica koje su i danas prisutne saznaćete večeras na TV Prva od 22.35.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: