Nikolić:Oni koji se protive Srpsko-ruskom centru u Nišu...

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će Srbija zajedno s Rusijom i dalje razvijati Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu.

Izvor: Beta

Četvrtak, 13.10.2016.

18:32

Nikolić:Oni koji se protive Srpsko-ruskom centru u Nišu...
Tanjug

"Oni koji se protive tom centru predstavljaju protivnike svega onoga što povezuje Beograd i Moskvu", rekao je Nikolić u intervjuu Tasu, tokom boravka u Sankt Peterburgu, gde je otvorio konzulat.

Nikolić je rekao da će Srbija "zajedno sa Rusijom i dalje razvijati rad tog centra".

Prema njegovim rečima, Srbija je pre 10 godina potpisala sporazum s NATO o kretanju vojske Alijanse preko svoje teritorije, garantujući im imunitet, dodajući da Rusija nikada nije Srbiju kritikovala za to.

"EU ne treba da bira Srbiji prijatelje. I protivljenje Srpsko-ruskom humanitarnom centru je još jedan pokušaj destabilizacije naših odnosa sa Rusijom", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: