Vulin: Ne mogu da kažem na koji način Tanjug funkcioniše

Ministar Aleksandar Vulin kaže da Novinska agencija Tanjug, koja je ugašena 31. oktobra 2015, funkcioniše "na način na koji je to moguće u skladu sa zakonom".

Izvor: B92

Sreda, 12.10.2016.

21:02

Vulin: Ne mogu da kažem na koji način Tanjug funkcioniše
Tanjug

"Ne mogu da vam kažem da li je to agencija, kako je registrovana i na koji način funkcioniše, ali funkcioniše", rekao je Vulin kao odgovor na pitanje novinara kako Tanjug i dalje radi kada je primenom Zakona o javnom informisanju i medijima prestao da postoji 31. oktobra prošle godine.

Vulin nije mogao da odgovori ni na pitanje da li Tanjug sada funkcioniše kao privatna ili državna firma, ili akcionarsko društvo.

"Ne znam, to zna Ministarstvo kulture i informisanja. Oni su po zakonu zaduženi za to", kazao je Vulin.

On je rekao da je njemu drago da Tanjug radi i postoji.

"Siguran sam da je svim kolegama novinarima takođe veoma drago što Tanjug postoji. Siguran sam da niko od vas ne želi da nijedan novinar Tanjuga ostane bez posla", rekao je Vulin.

On je večeras u Oficirskom domu prisustvovao otvaranju Tanjugove izložbe fotografija posvećene migrantskoj krizi, koju je otvorio ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjrondstad.

Ambasador Norveške tom prilikom je rekao da je uspeh Tanjuga što i dalje postoji, jer to pokazuje njegovu vitalnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: