"Obama smatra da su Trampove izjave odvratne"

Američki predsednik Barak Obama smatra "odvratnim" objavljene izjave Donalda Trampa koje vređaju žene, objavila je Bela kuća.

Izvor: Tanjug

Utorak, 11.10.2016.

22:22

Foto: GettyImages

"Predsednik, poput većine Amerikanaca, ovaj snimak smatra odvratnim", rekao je portparol Bele kuće Džoš Ernest i dodao da većina ljudi smatra da ovakvo ponašanje predstavlja "seksualno zlostavljanje".

Tramp se izvinio zbog svojih komentara, uz objašnjenje da oni više predstavljaju tipične "šale u svlačionici", nego njegovo stvarno ponašanje, prenosi AFP.

U objavljenim snimcima razgovora sa radijskim voditeljem Hauardom Sternom iz 2000. godine, koje je objavio CNN, Tramp je rekao da ga "nije briga da li će zadovoljitio ženu sa kojom spava", da je "rok trajanja" za žene sa kojima je u vezi 35 godina i da je imao seks utroje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: