O imovini na Kosovu 17. oktobra, iza zatvorenih vrata

Predsednik skupštinskog Odbora za KIM Milovan Drecun rekao je da će sednica tog odbora biti održana 17. oktobra, ali da će deo sednice biti zatvoren za javnost.

Izvor: B92

Utorak, 11.10.2016.

16:06

O imovini na Kosovu 17. oktobra, iza zatvorenih vrata
Foto: Screenshot

Sednici će prisustvovati i direktor Kancelarije za KIM Marko Đurić, a zatvoren za javnost biće deo sednice o imovini na Kosovu.

"Pre nego što je deo članova odbora zatražio da sednica bude održana sutra, ja sam već završio pripreme, usaglasio termin sa Markom Đurićem koji nam je neophodan na toj sednici, da ta sednica bude održana 17. oktobra", rekao je Drecun.

On je najavio da će se na sednici razmatrati izveštaj o radu Kancelarije, a biće reči i o dijalogu između Beograda i Prištine, odnosno o imovini na KIM i ta tačka će, po zahtevu Kancelarije, biti zatvorena za javnost.

Treća tačka će biti izbor članova radne grupe za prikupljanje činjenica o zločinu koji je počinila teroristička OVK, rekao je Drecun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: