U 11 sednica Vlade, Vučić potom sa novinarima

Sednica Vlade Srbije, na kojoj se očekuje da državni vrh zauzme stav o postupanju države u slučaju Trepče i Sporazuma o telekomunikacijama,održava se u 11 sati.

Izvor: B92

Utorak, 11.10.2016.

08:25

U 11 sednica Vlade, Vučić potom sa novinarima
Foto: Tanjug

Nakon toga će premijer Aleksandar Vučić održati konferenciju za novinare, na kojoj će, kako je saopšteno iz vlade, govoriti o projektu elektronske evidencije novorođenih beba.

U saopštenju se ne navodi šta će biti na dnevnom redu današnje sednice vlade, a prema pisanju beogradskih medija, ta sednica je trebalo da bude održana juče, ali je odložena zbog konsultacija premijera Srbije Aleksandra Vučića uoči odluke o postupanju države u slučaju Trepča i Sporazuma o telekomunikacijama.

Premijer Vučić je u nedelju u ponedeljak održao niz konsultacija sa nadležnim ministrima i službama povodom problema nastalih u vezi sa Sporazumom o telekomunikacijama na Kosovu i Metohiji i otimanju kombinata Trepča.

Pozivajući se na nezvanične informacije, "Blic" je preneo da je premijer na zasebnim sastanicima o tom pitanju razgovarao sa ministrima policije Nebojšom Stefanovićem, odbrane Zoranom Đorđevićem, rada Aleksandrom Vulinom, kao i direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem.

Na sastanku kod premijera Vučića bila je, kako se navodi, i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: