Ujutru sveže, tokom dana sunčano - oko 23 stepena

U Srbiji će ujutru biti sveže, ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Sreda, 28.09.2016.

01:00

Ujutru sveže, tokom dana sunčano - oko 23 stepena
Foto: Thinkstock

Najniža temperatura biće od tri do 11, najviša od 21 do 24 stepena. Vetar će biti slab, promenljivog smera.

U Beogradu će ujutru biti sveže, ponegde u okolini grada kratkotrajna magla. Tokom dana će biti sunčano, s najnižom temperaturom oko 10 i najvišom oko 23 stepena. Duvaće slab vetar promenljivog smera.

U Srbiji će do subote biti sunčano i toplo, s najvišom temperaturom od 24 do 28 stepeni. Od nedelje se očekuje pretežno oblačno vreme, malo svežije, mestimično s kišom.

Biometeorološka prognoza za sredu, 28. septembar 2016:

Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeorološke situacije na hronične bolesnike. Izvesne tegobe su moguće kod osoba sa varirajućim krvnim pritiskom. Problemi sa snom i glavobolјa se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: