"Pustite Vučića da proceni ko će biti kandidat"

Ministarka građevine Zorana Mihajlović kaže da će SNS o kandidatu za predsednika Srbije razgovarati tek sledeće godine i da je to sada nametnuta tema.

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2016.

08:44

Komentarišući to što se među koalicionim partnerima naprednjaka govori kakvu bi podršku kao kandidat za predsednika imala i pre nego što je kandidatura objavljena, Mihajlović je za RTS rekla da je to potpuno nametnuta tema, podsetivši da se predsednički izbori održavaju tek sledeće godine.

SNS o tome razgovara sledeće godine, kaže Mihajlović i dodaje da je predsednik stranke Aleksandar Vučić svojim radom jasno pokazao da ume i da proceni i da oceni.

"Pustite predsednika stranke da u trenutku kada se o tome bude razgovaralo proceni ko će biti kandidat SNS", rekla je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: