Uhapšeni zbog pljačke banke na Banovom brdu

Beogradska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su iz jedne banke na Banovom brdu ukrali više od dva miliona dinara, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2016.

14:33

Default images

Kako se navodi, uhapšeni su D.P. (38), J.P. (39) i M.S. (32) zbog sumnje da su ispred ulaza u ekspozituru banke u Požeškoj ulici, maskirani i uz pretnju pištoljem, oduzeli vreću sa 2,2 miliona dinara od radnika firme za transport novca.

Policija je, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija osumnjičenih, pronašla pištolj koji je korišćen prilikom izvršenja razbojništva, marihuanu i kokain.

Dodaje se da su osumnjičeni sredinom juna ove godine izvršili i razbojništvo u beogradskoj Ulici kraljice Marije, tako što su uz pretnju pištoljem presreli radnike firme za obezbeđenje transporta novca i od njih oduzeli vreću sa oko 400.000 dinara.

"Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom višem javnom tužiocu u Beogradu zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništva, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćena proizvodnja, držanje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: