Noć u BG: Petoro povređeno u četiri udesa

Pet osoba je lakše povređeno u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2016.

07:44

Noć u BG: Petoro povređeno u četiri udesa
Tanjug

U udesu, koji se dogodio u 04.38 časova kod autobuske stanice na Ledinama, u pravcu prema Surčinu, povređen je mladić (25) i prevezen u Urgentni centar.

Dve osobe muškog pola povređene su u saobraćajnoj nesreći u 01.46 časova na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Miloša, ali su odbile transport nakon što su pregledane na licu mesta.

U udesu, do kojeg je došlo u 22.43 časova u Bulevaru kralja Aleksandra, u blizini Pravnog fakulteta, povređen je muškarac (30) u svojstvu motocikliste, te je prebačen u Urgentni centar.

Još jedan muškarac (32) povređen je u 21.39 časova u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaniskom putu, na putu za Padinsku skelu, i odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 117 puta, od kojih 12 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, u kojima su zabeležene dve teške traume zbog eksplozije plinske boce.

Hitna pomoć je intervenisala 153 puta, od kojih 50 na javnom mestu, a zabeležen je i veliki broj padova na ulicama. naglasila je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: