Hjuston: Advokat ranio devetoro, ubila ga policija

Devet osoba jeranjeno kada je jedan advokat otvorio vatru ispred tržnog centra u Hjustonu, u američkoj državi Teksas, pre nego što ga je ubila policija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

15:21

Default images
Foto: Freeimages.com

Jedan od povređenih je u kritičnom stanju, a jedan u težem, dok su tri osobe puštene iz bolnice, izjavila je šefica police Marta Montalvo.

Policija nije otkrila identitet napadača, a Montalvo je samo rekla da je u on advokat i da je imao problem sa svojom advokatskom firmom.

Prema rečima nekih očevidaca, advokat je ispalio desetine metaka na automobile koji su prolazili, a na obližnjem parkingu bilo je nekoliko vozila s rupama od metkova i razbijenim prozorima.

Napadač je otvorio vatru i na policajce koji su stigli posle prvog izveštaja o pucnjavi. Policajci su ranili napadača, koji je kasnije umro na licu mesta.

Više komada oružja je nađeno na mestu pucnjave, a istraga je i dalje u toku.

Gradonačelnik Silvester Turner izjavio je da je advokat bio "nezadovoljan" i da je ili bio otpušten ili je imao loš odnos s advokatskom firmom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: